Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Gjestelærere

Biodanza Norge har i løpet av de siste årene invitert flere av verdens mest erfarne Biodanza-lærere til Norge. Dette vil vi fortsette med i framtiden.

bilde

Her er en oversikt over lærere som har undervist hos oss (tilfeldig rekkefølge). Ved å klikke på navnene kommer du til deres egne hjemmesider:

Carolina Churba-Doyle

Carolina brakte Biodanza fra Sør-Amerika til England i 1990. Og i 1996 tok hun Biodanza til Sør-Afrika og har bygget opp hele Biodanza-bevegelsen i Sør Afrika.

Nataraj Roberto Garcia

Nataraj er koordinator og lærer ved Biodanza-skolen i Valencia. Han underviser også begynner- og videregåendegrupper.

Flavio Boffetti

Flavio har undervist Biodanza i Italia siden 1997 og leder Biodanza-skolen i Napoli. I tillegg underviser han jevnlig blant annet i USA, Spania og Østerrike.

Sergio Cruz

Sergio var blant de aller første som førte Biodanza fra Brasil til Europa i 1988. Han har over flere år jobbet tett på Rolando Toro, og er en av 8 personer som sitter i den internasjonale komiteen som ivaretar metodikk og pedagogisk utvikling av systemet. Sergio leder skolen i Bologna og underviser jevnlig over hele verden.

Myrthes Gonzales

Myrthes er utdannet psykolog og leder en av Biodanza-skolene i Brasil. Hun har undervist i Biodanza i mer enn 25 år både i Latin Amerika og Europa.

Claire Lewis

Clair har drevet med Biodanza siden 1996 og har undervist siden 2002. De siste årene har hun bygget opp og ledet Biodanza-skolene i Skottland og Irland.

Stephen White

Stephen White kommer opprinnelig fra Sør-Afrika og har lang erfaring med Biodanza. I 2008 åpnet han og hans kone Diana Zijlmans Biodanza-skolen i Eindhoven sør i Nederland.

Diana Zijlmans

Diana Zijlmans driver Biodanza-skolen i Eindhoven sammen med sin mann Stephen White.

Rolando Toro Acuña, Brasil

Rolando er sønn av Rolando Toro Arenada, skaperen av Biodanza-systemet, og har hatt Biodanza i blodet hele sitt liv.

Merijn Oudheusde

Leder ved Biodanza-skolen i Utrecht, Nederland

Philippe Lenaif

Philippe har en shamanistisk tilnærming og bruker ofte trommer og andre instrumenter i sin undervisning.  Han bor og underviser i Belgia.

Alejandro Balbi Toro

Alejandro er barnebarnet til Rolando Toro Arenada, skaperen av Biodanza-systemet. Han driver Biodanza-skolen i Brüssel, Belgia. Han er en av de mest erfarne Biodanza-lærerne for barn og ungdom. 

Guy Barrington

Guy bor i England og underviser Biodanza regelmessig. I tillegg underviser han mye innen shamanisme og andre former for tranformerende dans.

Sandra Salmaso

Co-leder ved Biodanza-skolen i Triveneto i Italia. Ett av hennes fokusområder er læren om kontakt, berøring, massasje og kjærtegn.

Hélene Lévy Benssft

Helene er leder ved Biodanzaskolen i Nice og underviser regelmessig over hele verden.

Antonio Sarpe

Antonio er leder av Biodanzaskolene i Portugal. Han fokuserer mye på lærern om hvordan man kan tilby Biodanzaprosessen på en gradvis måte.

Monica Turco

Monica er en av pionerene rundt arbeidet med Biodanza for barn, ungdom og i andre sosiale prosjekter. Hun ledet Biodanzaskolen i Roma i 6 år.

Bruno Giuliani

Bruno er universitetspofessor i filosifi og har lang erfaring mer undervisning av biodanza rundt om i verden.

Maira Martinez

Maira er en av lederne ved Biodanzaskolen i Canada. Hun har jobbet med alternativ medisin siden 1987.

Maite Bernadelle

Maite leder biodanzaskolen i Madrid og underviser regelmessig over hele verden.

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Personvernerklæring

Logg inn