Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Biodanza i verden

Siden utviklingen av Biodanza startet i Chile på 60-tallet, har metoden spredd seg til store deler av verden, og det finnes flere tusen lærere i mer enn 50 land. Mange underviser i egne grupper, men mange har også fått prosjektoppdrag i blant annet helsesektoren, barne- og ungdomsskoler, organisasjoner (til og med EU-organisasjonen i Brüssel).

Dette har skapt et behov for å kvalitetssikre at den som underviser har lært tilstrekkelig om det komplekse og helhetlige systemet som Norsk Biodanzaskole representerer. 

International Biocentric Foundation (IBF) står for akkreditering av skoler og lærere. Dette er for å sikre kvaliteten og kunnskapsnivået blant alle Biodanzalærere, og for å sikre at alle som er kvalifiserte som Biodanzalærere fritt kan undervise hvor de vil i verden.

Biodanza Norge og Norsk Biodanzaskole er godkjent av IBF, og har full akkreditering og godkjenning internasjonalt.

bilde

Relevante linker

www.Biodanza.org Link til IBF

www.Biodanza.eu Link som viser alle godkjente skoler i Europa. Skoler som ikke er listet opp her har ikke godkjenning til å utdanne Biodanza-lærere.

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Personvernerklæring

Logg inn